Servicii

Service

null

Specialistii nostri asigura programarea, instalarea si punerea in functiune a echipamentelor utilizand software-ul, materialele si procedurile recomandate de catre fabricant. Realizarea unei instalari de calitate conduce la obtinerea maximului de performanta in exploaterea statiilor radio, in conditii de deplina siguranta pentru utilizator.

Utilizand aparatura sofisticata de testare si reglaj si componente originale, in laboratoarele noastre se asigura programarea, verificarea performantelor si repararea echipamentelor in garantie si post garantie.

Echipele noastre intervin cu operativitate deplasindu-se in teren la amplasamentele statiilor fixe si de retranslatie pentru inlaturarea deficientelor aparute in functionarea retelelor.

Proiectare

null

Colectivul nostru de proiectanti elaboreaza intreaga documentetie necesara realizarii unei statii de radiodifuziune sau televiziune sau a unei retele de radiocomunicatii.

Experienta si profesionalismul specialistilor nostri conduc la alegerea judicioasa a amplasamentelor si a echipamentele (antene, emitatoare, combinere etc.) – premizele maximizarii performantelor retelei proiectate.

Calculul campului electromagnetic utilizand software specializat si date topografice de precizie conduce la predictia zonelor de serviciu conform reglemetarilor si recomandarilor in vigoare.

Operare retele

null

Radiomobil este autorizat de catre institutiile de resort ca furnizor de servicii si retele de comunicatii electronice. Ca operatori publici am dezvoltat in principalele orase ale tarii, infrastructuri proprii pe care le punem la dispozitia clientlori nostri din cele mai variate domenii de activitate: companii de utilitati, taxi, securitate, distributie sau constructii etc.

Acestia beneficiaza de servicii de comunicatii sigure si de calitate, esentiale pentru desfasurare eficienta.

Inchiriere echipamente

null

Organizarea si desfasurarea unor activitati ocazionale (spectacole, competitii atletice, automobilistice, cicliste, activitati de team-building in locatii izolate etc.) impun o coordonare permanenta si imediata a echipelor de organizatori, de paza sau de asistenta tehnica.

Radiomobil vine in intampinarea organizatorilor unor astfel de evenimente prin proiectarea si implementarea unor solutii de comunicatii dedicate. Dispunand de un parc amplu de statii radio si elemente de infrastructura oferim clientilor nostri atat inchirierea echipamentelor cat si asistenta tehnica pe durata evenimentului.